ca 50 bitar ( beroende på hur stor form du använder)
200 gr mörk choklad
200 gr mjölkchoklad
25 gr smör
1 burk kondenserad mjölk
2,5 dl mini marschmallows
2,5 dl salta jordnötter
1 påse dumlekolor
Klä en form med bakplåtspapper 20*25 cm. Bryt chokladen i bitar och smält i ett vattenbad tillsammans med den kondenserade mjölken samt smöret. Rör då och då så det blandar sig och blir en jämn smet. Låt svalna något. Skär dumlekolorna i önskad storlek.Blanda ner dumlekolorna, de saltade jordnötterna, rör inte för mycket för då smälter marschmallowsen. Bred ut smeten, ställ in i kylen i minst fyra timmar. Tag fram en stund innan servering. Förvaras i kylen.
Jag lovar att ni kommer inte ångra er, och när ni väl testat denna fudgen, ja jag kan nog garantera er att ni är fast. Var beredda på en himmelsk smakupplevelse där det söta möter det salta!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar